ახალი ამბები
დევიდ ტავერნიე-შეფმზარეული რესტორანში "ქალაქი"
...
Gault&Milau-ს აღიარება ჩემთვის არის...
მე ფრანგი ვარ და ჩემი კარიერა Gault&Milau-თან ერთად ვითარდებოდა. ეს ბრენდი გზამკვლევია ახალი ადგილების აღმოსაჩენად. მისი შეფასება მწვანე შუქია ნიჭიერი შეფებისთვის ფართო ასპარეზზე გამოსასვლელად.



ეს პროფესია იმიტომ ავირჩიე, რომ...
დაახლოებით ექვსი წლის ვიყავი. დოკუმენტურ ფილმს ვუყურებდი და ვთქვი: _ მე მინდა შეფმზარეული ვიყო. მსურდა ვყოფილიყავი ბიჭი, რომელსაც აცვია თეთრი ფორმა, უკეთია თეთრი წინსაფარი და დიდი ქუდი ახურავს. რომელსაც უსმენენ, პატივს სცემენ და ენდობიან. შეფობა ჩემთვის პრესტიჟია.



რისი მომზადება გიყვართ ყველაზე მეტად?
თევზის.



რომელი ქვეყნის სამზარეულოს წარმოადგენთ?

წარმოვადგენ ფრანგულ სამზარეულოს, რომელშიც, ჩემი გამოცდილებიდან გამომდინარე, სხვადასხვა ქვეყნის გავლენა იგრძნობა.



სამი, ჩემთვის საყვარელი, სამზარეულო...
ფრანგული, იტალიური და სამხრეთ-დასავლეთ აზიური.



ჩემთვის ყველაზე გემრიელი სამი კერძია...
დედაჩემის მომზადებული Boeuf Bourguignon, ბებიას და დიდი ბებიას საფირმო კერძები.


ჩემი სამზარეულოს კონცეფცია...
მუშაობის საერთაშორისო სტანდარტი. გუნდმა, რომელთან ერთადაც ვმუშაობ, კარგად იცის თავისი საქმე. მე კი ვზრუნავ მათ მოტივაციაზე და მუდმივად ვცდილობ ისწავლონ რაღაც ახალი.



მართვის თქვენეული სტილი...
თანამედროვე.



ვინ არის თქვენთვის სამაგალითო შეფი?
Nicolas Isnard, Daniel Humm



ადამიანი, რომლისთვისაც სიამოვნებით მოამზადებდით ვახშამს
დედა



მუშაობისას როდის ხართ ყველაზე ბედნიერი?
მუშაობის პროცესში, როდესაც ვიწყებ იმ კერძის მომზადებას, რომელიც გონებაში მიტრიალებს.



ყველაზე სასიამოვნო კომპლიმენტი, რაც პროფესიასთან დაკავშირებთ მიგიღიათ
რესტორანში, რომელშიც ვმუშაობდი, დედა მოვიდა ისე, რომ მე არ გამაფრთხილა. არ ვიცოდი ვისთვის ვამზადებდი. ვახშმის შემდეგ კი, მისი ნათქვამი _ "შენით ვამაყობ" ყველაზე დიდი კომპლიმენტი იყო.



ბოლოს ვჭამე...
მოცარელას და პომიდვრის სალათი.



საუზმე, სადილი თუ ვახშამი?
სადილი და ვახშამი



რა არის ტრენდული კვების თანამედროვე ინდუსტრიაში?
გათანამედროვებული ტრადიციული კერძები.



ყველაზე საყვარელი ინგრედიენტი...
ბოსტნეული, ხილი, გრეიფრუტი, თევზი, ხორცი....



როგორ ირჩევთ პროდუქტს და როგორ ამოწმებთ ინგრედიენტების ხარისხს?
სეზონურობა და გემო

Print ელ-ფოსტა
FaceBook Twitter Google

პოპულარული
ვინ და როდის მოიგონა ის ამბავი, რომ შვილებთან ერთად მხოლოდ ისეთ ადგილებს უნდა სტუმრობდე, რომლებსაც აქვთ სტატუსი _ "საბავშვო ადგილები".
11:30 / 11.07.2018
აბაშიძეზე, ერთი ჩვეულებრივი კორპუსის ბოლო სართულზე, 3 შვილთან, მშობლებთან, ბებიასთან და ძაღლთან ერთად ცხოვრობს.
06:41 / 06.06.2018
ეს დღე ისე მახსოვს, თითქოს გუშინ იყო...
07:18 / 19.10.2017
რედაქტორის რჩევა

სხვა სიახლეები
ახალი რომანი თუ საქმიანი ურთიერთიერთობა?-რა აკავშირებს დიზაინერ მეგი გაბუნიას მოდელ ალექსანდრე მელაძესთან?
რამდენიმე დღის წინ ბარსელონაში დიზაინერ მეგი გაბუნიას მამაკაცის ხაზის ფოტოსესია ჩატარდა.
13:06 / 27.08.2018
ქართველი ჯეისონ სტეტჰემი-ვინ არის და რა გეგმები აქვს მას
თუ გეტყვით, რომ თბილისში მეგა ვარსკვლავის ჯეისონ სტეტჰემის ორეულს შეხვდებით, გადამეტებული ნათქვამი ნამდვილად არ იქნება.
09:33 / 04.12.2017
"სითი" წარმოგიდგენთ სოციალურ  პროექტს -"ეამაყება თბილისს"
თბილისი არის ქალაქი, რომელიც მიქმნის ისეთ კომფორტს, როგორსაც ვერცერთი სხვა ქალაქი.
07:54 / 29.11.2017
სითი COVER
ასე მგონია, ნატო მეტონიძე საკუთარ ბიოგრაფიას ყველაზე კარგად სცენიდან გვიყვება.
08:23 / 28.11.2017
სარედაქტორო
ამბობენ, ქალებს კარგი მეხსიერება აქვთო, მე ვიტყოდი, ძალიან კარგი.
07:46 / 23.10.2017
სიყვარულის მოედანი

ვატო არველაძე
მაკუნა ზედაშიძე

ვისაც შოთა არველაძის ავტობიოგრაფიული წიგნი "გუშინ" წაგიკითხავთ, ბევრ საინტერესო ეპიზოდთან ერთად აუცილებლად გემახსოვრებათ ეს მონაკვეთიც, ფეხბურთელების ოჯახის ახალ თაობაზე:
"ჩემი გიორგუნა, აჩის რეზი, რეზის ვატო და ნიკა... გვარის გამგრძელებლები ჩვენს ოჯახს, ღმერთის წყალობით, არ აკლია, მაგრამ არ ვიცი, რომელიმე თუ გამოვა ფეხბურთელი... და თუ ვერ ითამაშებენ, ალბათ, მე, აჩი, რეზი და კიჭა გავგიჟდებით! გავგიჟდებით, ნამდვილად გავგიჟდებით!"
10:51 / 10.10.2017

კალენდარი
«« ოქტომბერი 2018 »»
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1234
ვალუტა
EUR
EUR
1
3.1134
TRY
TRY
1
0.4883
USD
USD
1
2.7026
ამინდი
ბორჯომი 10 °C
img
სოხუმი 19 °C
img
ახალქალაქი 7 °C
img
გამოწერა