ახალი ამბები
დევიდ ტავერნიე-შეფმზარეული რესტორანში "ქალაქი"
...
Gault&Milau-ს აღიარება ჩემთვის არის...
მე ფრანგი ვარ და ჩემი კარიერა Gault&Milau-თან ერთად ვითარდებოდა. ეს ბრენდი გზამკვლევია ახალი ადგილების აღმოსაჩენად. მისი შეფასება მწვანე შუქია ნიჭიერი შეფებისთვის ფართო ასპარეზზე გამოსასვლელად.



ეს პროფესია იმიტომ ავირჩიე, რომ...
დაახლოებით ექვსი წლის ვიყავი. დოკუმენტურ ფილმს ვუყურებდი და ვთქვი: _ მე მინდა შეფმზარეული ვიყო. მსურდა ვყოფილიყავი ბიჭი, რომელსაც აცვია თეთრი ფორმა, უკეთია თეთრი წინსაფარი და დიდი ქუდი ახურავს. რომელსაც უსმენენ, პატივს სცემენ და ენდობიან. შეფობა ჩემთვის პრესტიჟია.



რისი მომზადება გიყვართ ყველაზე მეტად?
თევზის.



რომელი ქვეყნის სამზარეულოს წარმოადგენთ?

წარმოვადგენ ფრანგულ სამზარეულოს, რომელშიც, ჩემი გამოცდილებიდან გამომდინარე, სხვადასხვა ქვეყნის გავლენა იგრძნობა.



სამი, ჩემთვის საყვარელი, სამზარეულო...
ფრანგული, იტალიური და სამხრეთ-დასავლეთ აზიური.



ჩემთვის ყველაზე გემრიელი სამი კერძია...
დედაჩემის მომზადებული Boeuf Bourguignon, ბებიას და დიდი ბებიას საფირმო კერძები.


ჩემი სამზარეულოს კონცეფცია...
მუშაობის საერთაშორისო სტანდარტი. გუნდმა, რომელთან ერთადაც ვმუშაობ, კარგად იცის თავისი საქმე. მე კი ვზრუნავ მათ მოტივაციაზე და მუდმივად ვცდილობ ისწავლონ რაღაც ახალი.



მართვის თქვენეული სტილი...
თანამედროვე.



ვინ არის თქვენთვის სამაგალითო შეფი?
Nicolas Isnard, Daniel Humm



ადამიანი, რომლისთვისაც სიამოვნებით მოამზადებდით ვახშამს
დედა



მუშაობისას როდის ხართ ყველაზე ბედნიერი?
მუშაობის პროცესში, როდესაც ვიწყებ იმ კერძის მომზადებას, რომელიც გონებაში მიტრიალებს.



ყველაზე სასიამოვნო კომპლიმენტი, რაც პროფესიასთან დაკავშირებთ მიგიღიათ
რესტორანში, რომელშიც ვმუშაობდი, დედა მოვიდა ისე, რომ მე არ გამაფრთხილა. არ ვიცოდი ვისთვის ვამზადებდი. ვახშმის შემდეგ კი, მისი ნათქვამი _ "შენით ვამაყობ" ყველაზე დიდი კომპლიმენტი იყო.



ბოლოს ვჭამე...
მოცარელას და პომიდვრის სალათი.



საუზმე, სადილი თუ ვახშამი?
სადილი და ვახშამი



რა არის ტრენდული კვების თანამედროვე ინდუსტრიაში?
გათანამედროვებული ტრადიციული კერძები.



ყველაზე საყვარელი ინგრედიენტი...
ბოსტნეული, ხილი, გრეიფრუტი, თევზი, ხორცი....



როგორ ირჩევთ პროდუქტს და როგორ ამოწმებთ ინგრედიენტების ხარისხს?
სეზონურობა და გემო

Print ელ-ფოსტა
FaceBook Twitter Google
ამავე კატეგორიაში
"როცა აყვავდა ნუში"...
როგორ შეიძლება რამე კარგი თქვა მოვლენაზე, რომელსაც ერთი ადამიანის სიცოცხლე მაინც ეწირება?
12:03 / 01.05.2020
"როცა აყვავდა ნუში"...
როგორ შეიძლება რამე კარგი თქვა მოვლენაზე, რომელსაც ერთი ადამიანის სიცოცხლე მაინც ეწირება?
12:03 / 01.05.2020
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
ჟურნალ
ჟურნალ "სითის" მკითხველები უკვე იცნობენ ქართულ - ამერიკული რეპროდუქციული კლინიკა "რეპროარტის" ექიმებსა და მათ ისტორიებს. ამ ნომერში კლინიკის კიდევ ერთი წარმატებული ექიმის, მეან გინეკოლოგ- რეპროდუქტოლოგ- ენდოკრინოლოგ თამარ ბარბაქაძის სამედიცინო გზაზე გიამბობთ.
14:10 / 14.03.2020

პოპულარული
აბაშიძეზე, ერთი ჩვეულებრივი კორპუსის ბოლო სართულზე, 3 შვილთან, მშობლებთან, ბებიასთან და ძაღლთან ერთად ცხოვრობს.
06:41 / 06.06.2018
ეს დღე ისე მახსოვს, თითქოს გუშინ იყო...
07:18 / 19.10.2017
ვინ და როდის მოიგონა ის ამბავი, რომ შვილებთან ერთად მხოლოდ ისეთ ადგილებს უნდა სტუმრობდე, რომლებსაც აქვთ სტატუსი _ "საბავშვო ადგილები".
11:30 / 11.07.2018
რედაქტორის რჩევა

სხვა სიახლეები
სიყვარულით „შატო მერედან”
ჰემინგუეის მონათხრობი
10:39 / 12.06.2020
DELFY    Parfume
ცნობილი ბრენდის ახალი სუნამო
15:42 / 08.06.2020
და მიდიოდა დღე კარანტინისა ...
ჩემი ეკა ხოფერიას მესიჯს ვიღებ (კარანტინის დღეებზე უნდა დავწერო სტატია)
09:23 / 06.05.2020
და მიდიოდა დღე კარანტინისა...
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
Peace Artist

Our Interview with Eliso Bolkvadze was planned as early as summertime, but in the pianist’s life, there are so many things,

10:50 / 02.11.2018
სარედაქტორო
ამბობენ, ქალებს კარგი მეხსიერება აქვთო, მე ვიტყოდი, ძალიან კარგი.
07:46 / 23.10.2017

კალენდარი
«« ივლისი 2020 »»
2930 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 12
ვალუტა
EUR
EUR
1
3.4507
TRY
TRY
1
0.4457
USD
USD
1
3.0594
ამინდი
ბორჯომი 18 °C
img
სოხუმი 21 °C
img
ახალქალაქი 13 °C
img
გამოწერა