ახალი ამბები
შეფი ენზო ნერი
...
Gault&Milau-ს აღიარება ჩემთვის არის...
Gault&Milau საერთაშორისო გზამკვლევია და მისი შემოსვლა მნიშვნელოვანი მიღწევაა საქართველოსთვის, ღვინითა და კერძებით გამორჩეული ქვეყნისთვის. რესტორატორების და მეწარმეებისთვის კი, ეს ბრენდი არის ბიძგი გახდნენ უკეთესები.


ეს პროფესია იმიტომ ავირჩიე, რომ...
კულინარია ჩემთვის თვითგამოხატვის საუკეთესო საშუალებაა. მასში ჩემი გზა ვიპოვნე.


რისი მომზადება გიყვართ ყველაზე მეტად?
ზღვის პროდუქტების და, რა თქმა უნდა, პასტის.


რომელი ქვეყნის სამზარეულოს წარმოადგენთ?
წარმოვადგენ კლასიკურ იტალიურ სამზარეულოს თანამედროვე სახით.

სამი, ჩემთვის საყვარელი, სამზარეულო...
იტალიური, ესპანური, იაპონური და ვიეტნამური.


ჩემთვის ყველაზე გემრიელი სამი კერძია...

სუში, აზიური წვნიანი და ესპანური კერძი "პოლ პალაპაეგა"


ჩემი სამზარეულოს კონცეფცია...
ტრადიციული კერძების განვითარება და გათანამედროვება.


მართვის თქვენეული სტილი...
სამზარეულო სათამაშო მოედანს ჰგავს, სადაც მე ბევრს ვთამაშობ.


ვინ არის თქვენთვის სამაგალითო შეფი?
შანტი შანტამარია.


ადამიანი, რომლისთვისაც სიამოვნებით მოამზადებდით ვახშამს
დედა


მუშაობისას როდის ხართ ყველაზე ბედნიერი?
დღის დასაწყისში, როდესაც სამზარეულოში შევდივარ და ჩემს თანამშრომლებს ვესალმები.


ყველაზე სასიამოვნო კომპლიმენტი, რაც პროფესიასთან დაკავშირებთ მიგიღიათ

სხვადასხვა ქვეყანაში ბევრი ჯილდო მიმიღია, მაგრამ ახლახანს დავბრუნდი იტალიიდან, სადაც ჩემმა სკოლამ დამაჯილდოვა. ყველაზე განსაკუთრებული სწორედ ეს ჯილდოა.


ბოლოს ვჭამე...
პურის ნატეხი


საუზმე, სადილი თუ ვახშამი?
მსუბუქი საუზმე, იტალიურად.


რა არის ტრენდული კვების თანამედროვე ინდუსტრიაში?
ორგანული,ნატურალური და ხარისხიანი ინგრედიენტების აღმოჩენა. შეფებმა ინგრედიენტებს ლაპარაკის უფლება უნდა მისცენ.


ყველაზე საყვარელი ინგრედიენტი...
ზღვის პროდუქტები, განსაკუთრებით, მოლუსკი.


როგორ ირჩევთ პროდუქტს და როგორ ამოწმებთ ინგრედიენტების ხარისხს?
ჩემთვის მთავარია ინგრედიენტების ორგანულობა და სიჯანსაღე.

Print ელ-ფოსტა
FaceBook Twitter Google
ამავე კატეგორიაში
"როცა აყვავდა ნუში"...
როგორ შეიძლება რამე კარგი თქვა მოვლენაზე, რომელსაც ერთი ადამიანის სიცოცხლე მაინც ეწირება?
12:03 / 01.05.2020
"როცა აყვავდა ნუში"...
როგორ შეიძლება რამე კარგი თქვა მოვლენაზე, რომელსაც ერთი ადამიანის სიცოცხლე მაინც ეწირება?
12:03 / 01.05.2020
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
ჟურნალ
ჟურნალ "სითის" მკითხველები უკვე იცნობენ ქართულ - ამერიკული რეპროდუქციული კლინიკა "რეპროარტის" ექიმებსა და მათ ისტორიებს. ამ ნომერში კლინიკის კიდევ ერთი წარმატებული ექიმის, მეან გინეკოლოგ- რეპროდუქტოლოგ- ენდოკრინოლოგ თამარ ბარბაქაძის სამედიცინო გზაზე გიამბობთ.
14:10 / 14.03.2020

პოპულარული
აბაშიძეზე, ერთი ჩვეულებრივი კორპუსის ბოლო სართულზე, 3 შვილთან, მშობლებთან, ბებიასთან და ძაღლთან ერთად ცხოვრობს.
06:41 / 06.06.2018
ეს დღე ისე მახსოვს, თითქოს გუშინ იყო...
07:18 / 19.10.2017
ვინ და როდის მოიგონა ის ამბავი, რომ შვილებთან ერთად მხოლოდ ისეთ ადგილებს უნდა სტუმრობდე, რომლებსაც აქვთ სტატუსი _ "საბავშვო ადგილები".
11:30 / 11.07.2018
რედაქტორის რჩევა

სხვა სიახლეები
სიყვარულით „შატო მერედან”
ჰემინგუეის მონათხრობი
10:39 / 12.06.2020
DELFY    Parfume
ცნობილი ბრენდის ახალი სუნამო
15:42 / 08.06.2020
და მიდიოდა დღე კარანტინისა ...
ჩემი ეკა ხოფერიას მესიჯს ვიღებ (კარანტინის დღეებზე უნდა დავწერო სტატია)
09:23 / 06.05.2020
და მიდიოდა დღე კარანტინისა...
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
Peace Artist

Our Interview with Eliso Bolkvadze was planned as early as summertime, but in the pianist’s life, there are so many things,

10:50 / 02.11.2018
სარედაქტორო
ამბობენ, ქალებს კარგი მეხსიერება აქვთო, მე ვიტყოდი, ძალიან კარგი.
07:46 / 23.10.2017

კალენდარი
«« ივლისი 2020 »»
2930 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 12
ვალუტა
EUR
EUR
1
3.4507
TRY
TRY
1
0.4457
USD
USD
1
3.0594
ამინდი
ბორჯომი 18 °C
img
სოხუმი 21 °C
img
ახალქალაქი 13 °C
img
გამოწერა