ახალი ამბები
თეკუნა გაჩეჩილაძე, შეფმზარეული
...
Gault&Milau-ს აღიარება ჩემთვის არის...
კულინარიული დონის და სარესტორნო ბიზნესის განვითარებისთვის Gault&Milau-ის დონის გიდის შემოსვლა ძალიან მნიშვნელოვანია.


ეს პროფესია იმიტომ ავირჩიე, რომ...
მიყვარს ადამიანები და საჭმლის მომზადება.


რისი მომზადება გიყვართ ყველაზე მეტად?

მიყვარს ექსპერიმენტები. შესაბამისად, ყოველთვის მიყვარს იმის მომზადება, რასაც პირველად ვაკეთებ.


რომელი ქვეყნის სამზარეულოს წარმოადგენთ?
თანამედროვე ქართულ სამზარეულოს.


სამი, ჩემთვის საყვარელი, სამზარეულო...
ვიეტნამური, ფრანგული და ქართული.


ჩემთვის ყველაზე გემრიელი სამი კერძია...
საყვარელი კერძი არ მაქვს.


ჩემი სამზარეულოს კონცეფცია...
თანამედროვე ქართული სამზარეულო.


მართვის თქვენეული სტილი...
ძალიან სპონტანური ადამიანი ვარ და ვცდილობ, რომ ეს რესტორნის მართვაში არ გადმოვიტანო. ვცდილობ, მოწესრიგებული მმართველი ვიყო.


ვინ არის თქვენთვის სამაგალითო შეფი?
სამაგალითო შეფები დროთა განმავლობაში იცვლებიან. ამ ეტაპზე მხიბლავს არა მხოლოდ ის ადამიანები, რომლებიც კარგ და გემრიელ კერძებს ამზადებენ, არამედ ისინი, ვინც რაღაც ღირებულს ქმნის, ასეთია Dan Barber.


ადამიანი, რომლისთვისაც სიამოვნებით მოამზადებდით ვახშამს
ქართველი და უცხოელი შეფმზარეულები


მუშაობისას როდის ხართ ყველაზე ბედნიერი?
ახალი კერძის შექმნის პროცესში.


ყველაზე სასიამოვნო კომპლიმენტი, რაც პროფესიასთან დაკავშირებთ მიგიღიათ
ჩემი მეგობრის შვილისგან: _ ""მე რომ გავიზრდები, თეკუნა უნდა გამოვიდე"".


ბოლოს ვჭამე...
გუშინ, ჩემი რესტორნის დახურვაზე, აზიური კერძი.


საუზმე, სადილი თუ ვახშამი?
ვახშამი


რა არის ტრენდული კვების თანამედროვე ინდუსტრიაში?

პროდუქტები ფერმიდან _ პირდაპირ სტუმრის თეფშზე.


ყველაზე საყვარელი ინგრედიენტი ?

ყველაფერი, რაც ველურია.


როგორ ირჩევთ პროდუქტს და როგორ ამოწმებთ ინგრედიენტების ხარისხს?
ვსინჯავ, ვაკვირდები ვიზუალს და ყურადღებას ვაქცევ არომატს.

Print ელ-ფოსტა
FaceBook Twitter Google
ამავე კატეგორიაში
"სითიივენთი" ჯერ არა, მაგრამ პანდემიის შემდეგ, პირველი მასტერკლასი "გასტრონომთან" ერთად, შედგა.
10:09 / 03.08.2020
"სითიივენთი" ჯერ არა, მაგრამ პანდემიის შემდეგ, პირველი მასტერკლასი "გასტრონომთან" ერთად, შედგა.
10:09 / 03.08.2020
"როცა აყვავდა ნუში"...
როგორ შეიძლება რამე კარგი თქვა მოვლენაზე, რომელსაც ერთი ადამიანის სიცოცხლე მაინც ეწირება?
12:03 / 01.05.2020
"როცა აყვავდა ნუში"...
როგორ შეიძლება რამე კარგი თქვა მოვლენაზე, რომელსაც ერთი ადამიანის სიცოცხლე მაინც ეწირება?
12:03 / 01.05.2020
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020

პოპულარული
აბაშიძეზე, ერთი ჩვეულებრივი კორპუსის ბოლო სართულზე, 3 შვილთან, მშობლებთან, ბებიასთან და ძაღლთან ერთად ცხოვრობს.
06:41 / 06.06.2018
ეს დღე ისე მახსოვს, თითქოს გუშინ იყო...
07:18 / 19.10.2017
ვინ და როდის მოიგონა ის ამბავი, რომ შვილებთან ერთად მხოლოდ ისეთ ადგილებს უნდა სტუმრობდე, რომლებსაც აქვთ სტატუსი _ "საბავშვო ადგილები".
11:30 / 11.07.2018
რედაქტორის რჩევა

სხვა სიახლეები
"თოდუას კლინიკის" განსაკუთრებული რიტმი
პანდემიის დროს ყველაზე მეტად იმ ადამიანებზე მეფიქრებოდა, რომლებსაც ერთი, ყველასთვის ნაცნობი ფრაზა აერთიანებს: "განსაკუთრებული რისკის ქვეშ მყოფი პაციენტები".
13:06 / 06.08.2020
"სითის" მასტერკლასი „გასტრონომში“
"სითიივენთი" ჯერ არა, მაგრამ პანდემიის შემდეგ, პირველი მასტერკლასი "გასტრონომთან" ერთად, შედგა.
10:09 / 03.08.2020
DELFY    Parfume
ცნობილი ბრენდის ახალი სუნამო
15:42 / 08.06.2020
და მიდიოდა დღე კარანტინისა ...
ჩემი ეკა ხოფერიას მესიჯს ვიღებ (კარანტინის დღეებზე უნდა დავწერო სტატია)
09:23 / 06.05.2020
Peace Artist

Our Interview with Eliso Bolkvadze was planned as early as summertime, but in the pianist’s life, there are so many things,

10:50 / 02.11.2018
სარედაქტორო
ამბობენ, ქალებს კარგი მეხსიერება აქვთო, მე ვიტყოდი, ძალიან კარგი.
07:46 / 23.10.2017

კალენდარი
«« აგვისტო 2020 »»
2728293031 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 123456
ვალუტა
EUR
EUR
1
3.6402
TRY
TRY
1
0.4228
USD
USD
1
3.0737
ამინდი
ბორჯომი 16 °C
img
სოხუმი 20 °C
img
ახალქალაქი 12 °C
img
გამოწერა