ახალი ამბები
ირაკლი თოდაძე, შეფმზარეული
...
Gault&Milau-ს აღიარება ჩემთვის არის...
შეფმზარეულებისთვის საშიში ტენდენცია ყალიბდება, რაც ინფორმაციული დონის ამაღლებით არის გამოწვეული. მომხმარებელი მეტს ითხოვს, კრიტიკულია, უკეთ ერკვევა კულინარიულ სტანდარტებში, რაც Gault&Milau-ს შემოსვლით კიდევ უფრო გამძაფრდება.


ეს პროფესია იმიტომ ავირჩიე, რომ...
შემთხვევით. პირველად კულინარიასთან შეხება ბავშვობაში, ე.წ "გოგლი-მოგლის" მომზადებისას მქონდა. ჩემთვის აღმოჩენა იყო, როდესაც ათქვეფილი ცილა `გოგლი-მოგლს~ დავუმატე და მასა გაბევრდა. მერე იყო მჭადში შაქრის დამატება,ნამცხვრების კეთება... დროთა განმავლობაში ეს სფერო და პროდუქტებთან ურთიერთობა ჩემთვის საინტერესო გახდა.


რისი მომზადება გიყვართ ყველაზე მეტად?
ბოსტნეულით და ხილით მომზადებული კერძების.


რომელი ქვეყნის სამზარეულოს წარმოადგენთ?
ფრანგულ სამზარეულოს, დამახასიათებელი ნიშნებით.


სამი, ჩემი საყვარელი, სამზარეულო...

ქართული, ფრანგული და ესპანური.


სამი, ჩემთვის ყველაზე გემრიელი, კერძია...

კერძების მიმართ ნეიტრალური ვარ. თუმცა, გამორჩეულად ხინკალი მიყვარს.


ჩემი სამზარეულოს კონცეფცია...
არ დანებდე და არ აკეთო საქმე გულგრილი დამოკიდებულებით და მიდგომით. მიუღებელი ფრაზაა _ "ასეც წავა".


მართვის თქვენეული სტილი...
ვამაყობ იმით, რომ ადამიანები, რომლებიც ჩემთან ერთად მუშაობდნენ, დღეს წამყვან რესტორნებში მოღვაწეობენ.


ვინ არის თქვენთვის სამაგალითო შეფი?

René Redzepi


ადამიანი, რომლისთვისაც სიამოვნებით მოამზადებდით ვახშამს
ჩემი ოჯახის წევრებისთვის. განვიცდი, რომ ვამზადებ ყველასთვის და ყველაზე იშვიათად ოჯახისთვის.


მუშაობისას როდის ხართ ყველაზე ბედნიერი?
კერძის დასრულებისას.


ყველაზე სასიამოვნო კომპლიმენტი, რაც პროფესიასთან დაკავშირებთ მიგიღიათ
კომპლიმენტებზე მეტად კრიტიკა მიყვარს. ეს მოტივაციაა, რათა უფრო მეტი ვიმუშაო საკუთარ თავზე.


ბოლოს ვჭამე...
არ მახსოვს.


საუზმე, სადილი თუ ვახშამი?
სადილი.


რა არის ტრენდული კვების თანამედროვე ინდუსტრიაში?
კერძის პრეზენტაცია.


ყველაზე საყვარელი ინგრედიენტი ...
ვაშლი.


როგორ ირჩევთ პროდუქტს და როგორ ამოწმებთ ინგრედიენტების ხარისხს?
ჩემთვის მთავარია სამი ფაქტორი: ვიზუალი, არომატი და ტექსტურა.

Print ელ-ფოსტა
FaceBook Twitter Google
ამავე კატეგორიაში
"როცა აყვავდა ნუში"...
როგორ შეიძლება რამე კარგი თქვა მოვლენაზე, რომელსაც ერთი ადამიანის სიცოცხლე მაინც ეწირება?
12:03 / 01.05.2020
"როცა აყვავდა ნუში"...
როგორ შეიძლება რამე კარგი თქვა მოვლენაზე, რომელსაც ერთი ადამიანის სიცოცხლე მაინც ეწირება?
12:03 / 01.05.2020
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
ჟურნალ
ჟურნალ "სითის" მკითხველები უკვე იცნობენ ქართულ - ამერიკული რეპროდუქციული კლინიკა "რეპროარტის" ექიმებსა და მათ ისტორიებს. ამ ნომერში კლინიკის კიდევ ერთი წარმატებული ექიმის, მეან გინეკოლოგ- რეპროდუქტოლოგ- ენდოკრინოლოგ თამარ ბარბაქაძის სამედიცინო გზაზე გიამბობთ.
14:10 / 14.03.2020

პოპულარული
აბაშიძეზე, ერთი ჩვეულებრივი კორპუსის ბოლო სართულზე, 3 შვილთან, მშობლებთან, ბებიასთან და ძაღლთან ერთად ცხოვრობს.
06:41 / 06.06.2018
ეს დღე ისე მახსოვს, თითქოს გუშინ იყო...
07:18 / 19.10.2017
ვინ და როდის მოიგონა ის ამბავი, რომ შვილებთან ერთად მხოლოდ ისეთ ადგილებს უნდა სტუმრობდე, რომლებსაც აქვთ სტატუსი _ "საბავშვო ადგილები".
11:30 / 11.07.2018
რედაქტორის რჩევა

სხვა სიახლეები
სიყვარულით „შატო მერედან”
ჰემინგუეის მონათხრობი
10:39 / 12.06.2020
DELFY    Parfume
ცნობილი ბრენდის ახალი სუნამო
15:42 / 08.06.2020
და მიდიოდა დღე კარანტინისა ...
ჩემი ეკა ხოფერიას მესიჯს ვიღებ (კარანტინის დღეებზე უნდა დავწერო სტატია)
09:23 / 06.05.2020
და მიდიოდა დღე კარანტინისა...
"ყოფიერების აუტანელი სიმსუბუქე"
07:31 / 24.04.2020
Peace Artist

Our Interview with Eliso Bolkvadze was planned as early as summertime, but in the pianist’s life, there are so many things,

10:50 / 02.11.2018
სარედაქტორო
ამბობენ, ქალებს კარგი მეხსიერება აქვთო, მე ვიტყოდი, ძალიან კარგი.
07:46 / 23.10.2017

კალენდარი
«« ივლისი 2020 »»
2930 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 12
ვალუტა
EUR
EUR
1
3.4593
TRY
TRY
1
0.4460
USD
USD
1
3.0624
ამინდი
ბორჯომი 16 °C
img
სოხუმი 21 °C
img
ახალქალაქი 11 °C
img
გამოწერა