ლევან ჩხეიძე, შეფმზარეული
...
Gault&Milau-ს აღიარება ჩემთვის
არის...
Gault&Milau არის ბრენდი, რომელმაც აღმოგვაჩინა, მოგვცა
სტიმული, რათა გავაკეთოთ მეტი და დავეწიოთ საერთაშორისო
სტანდარტებს.
ეს პროფესია იმიტომ ავირჩიე, რომ...
შემთხვევით აღმოვჩნდი და შემდეგ თვითონ პროფესიამ აღმომაჩინა.
რისი მომზადება გიყვართ ყველაზე მეტად?
ყველაფრის.
რომელი ქვეყნის სამზარეულოს
წარმოადგენთ?
საკუთარს.
სამი, ჩემთვის საყვარელი,
სამზარეულო...
ქართული, ქართული, ქართული.
ჩემთვის ყველაზე გემრიელი სამი
კერძია...
ხინკალი, ხინკალი, ხინკალი.
ჩემი სამზარეულოს კონცეფცია...
მთავარია დისციპლინა.
მართვის თქვენეული სტილი...
განსაკუთრებული და განსხვავებული.
ვინ არის თქვენთვის სამაგალითო შეფი?
Massimo Bottura
ადამიანი, რომლისთვისაც სიამოვნებით მოამზადებდით
ვახშამს
მეუღლე.
მუშაობისას როდის ხართ ყველაზე
ბედნიერი?
მუშაობის პროცესში ყოველ წუთს ბედნიერი ვარ.
ყველაზე სასიამოვნო კომპლიმენტი, რაც პროფესიასთან
დაკავშირებთ მიგიღიათ
Gault&Milau-ს აღმოჩენა.
ბოლოს ვჭამე...
არ მახსოვს.
საუზმე, სადილი თუ ვახშამი?
ვახშამი.
რა არის ტრენდული კვების თანამედროვე
ინდუსტრიაში?
განსხვავებულობა.
ყველაზე საყვარელი ინგრედიენტი...
ვაზი.
როგორ ირჩევთ პროდუქტს და როგორ ამოწმებთ ინგრედიენტების
ხარისხს?
უნდა ვიცოდეთ რა არის ხარისხიანი. პროდუქტზე ხანგრძლივი დაკვირვება და
გამოცდილება მაძლევს იმის საშუალებას, რომ მივხვდე როგორ პროდუქტთან
ვურთიერთობ.